sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Osa 1

Jaakko. 

Mä alotin tän jotenkin coolisti vain kirjottamalla sun etunimen tohon alkuun. Toivottavasti arvostat. 

Alotetaan kaikista tyypillisimmällä keskustelulla mitä käydään aina läpi hesareitten ja muiden kolumneissa. Ihan vaa et tää olis sillee tosi uskottavaa. Mä käytän kyl kirosanoja ja ronskia kieltä,
etten ole kuitenkaan liian asiallinen. Tää on tätä hienoa uutta trendiä missä median tyypit puhuu rennosti.

Ootko koskaan miettinyt sitä, että Suomessa vaietaan kahdesta asiasta hyvin helposti eli seksistä ja uskonnosta. Mistä täällä ei vaieta? Päihteistä. 
Tupakan lopettamisesta puhutaan jatkuvalla syötöllä ja alkoholissa keskitytään rehvasteluun. Harvemmin tulee pöytäkeskustelussa todettua "eipä muuten seiso, vaikka vaimo kuinka lutkuttaa".
Kuitenkin voidaan päivitellä helposti omaa alkoholiongelmaa tai tupakasta aiheutuvaa riippuvuutta. 

Uskoa saa, mutta se ei saa näkyä tai jos näkyy niin olet outo. Päihtyminen saa näkyä ja sen kuuluu näkyä. Suomessa on helpompi sanoa olevansa saatananpalvoja kuin absolutisti.
Sitä enemmän on hauskaa mitä enemmän on viinaa näkyvillä. Muu on teeskentelyä. Ai viinat loppu bileistä? Tässä on se oikea valomerkki minkä jälkeen jengi poistuu. Tuli tästäkin mieleen,
että suomalaisille luterilaisille ainoa ylhäältä tuleva valo on merkki lähteä baarista kotiin. 

Mikä meitä vaivaa? Osaako irlantilaiset tän asian paremmin? Mikä tää iänikuinen suomalainen metakeskustelu on tästä samasta aiheesta suurinpiirtein samoilla argumenteilla ja väännöillä mitä mä nytkin tähän heitin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti