tiistai 20. lokakuuta 2015

Käyttäisin sananvapauttani itseni kahlitsemiseen tai metafooriin

Juho.

Käytän pistettä kuten sinäkin nimen perässä.

Ensinnäkin ja toiseksi, olen itsekin kyllästynyt syyn ja seurauksien pohtimiseen vapaassa ajattelussa. Determinismillä on kuitenkin oma vahva merkityksensä eksistentialismissa. Jälkimmäisessä on hieman moraalista ajattelua mukana. Olemme heitetty elämään. Kun tämän tosiasian tunnustamme, niin olemme ainakin samalla lähtöviivalla. Emme ole sentään vajonneet kuitenkaan fatalismiin, jossa kohtalomme olisi sidottu jo seuraksiin ennen tapahtumia. Tämä on ehkä hankalinta itselle vapaan tahdon kanssa vaikka determismikään ei vapauta siitä.

Voisimme siirtyä seuraavaksi sananvapauteen. Tämän pitäisi olla seksikäs aihe erityisesti, koska rasismia perusteella siellä Suomessa nykyään sananvapaudella, ja joudun valitettavasti olemaan samaa mieltä näitten roturealisti-idioottien kanssa. Olet varmaan huomannut, että olen feisböökissä postannut välillä uutisia tai mielipiteitä, joissa on kommentointimahdollisuus. Olen laittanut saatteeksi vain. että "luemme myös kommentit". Innostun välillä lukemaan kommentteja niitten mielipuolisuuden takia. Tosin ei ole hirveästi hymyilyttänyt, että miten fasismista on tullut niin hovikelpoista Suomessa.

Kun kaikenlaiset pelot sähköherkkyydestä tai lääketeollisuuden homeopatiavastaisuudesta oli sinällään vaaratonta (kunhan homeopatialla ei korvata oikeasti vaikuttavia hoitokeinoja) samalla tavalla rasismikin oli hauskaa silloin kun Eric Cartman tekee sitä. Mua henkisesti inhottaa, että tätä valkoihoisuudesta tehdään taas jotain uutta parempaa ihmissorttia. Luin Saku Timosen blogista taas yksilöllisiä tarinoita miten nyt näitä iIhmisiä tulee Suomeen ja kukaan ei uskalla liikkua ulkona. Valitettavasti ei ole ollut fyysisiä mahdollisuuksia olla paikalla Suomessa ja seurantani on paikoin huonoa, joten joutunet ehkä paikkailemaan tietämystäni Suomen tilanteesta.

Jos keskityn kuitenkin ei-tosiasioihin, mitkä saattavat olla myöskin tosiasioita. Kokoan seuraavia väittämiä:
1) Poliisi vaikenee tahallaan maahanmuuttajien rikollisuudesta (olen kyllä käyttänyt tilastokeskuksen materiaalia, mutta kuten nimikin viittaa, niin niillä on vain tilastoja ja ne päivittyy hitaasti)
2) Miehet, siis ulkomaalaiset, koskettelevat tyttöjä eli siis naisia,
3) ääääh, minariteetttien katoilla humalaiset muslimit kohta oksentaa sianlihaa raiskaamiensa pikkutyttöjen suuhun
4) Suomessa on kodittomia ihmisiä, joiden tulevat kodit maahanmuuttajat vei
5) Suomessa on myös uusia työpaikkoja, jotka maahanmuuttajat vei (ilman kielitaitoa, ja osaamista, ja tuntematta ketään - tähän liittyy vitsi siitä, että joku 'kantasuomalainen' oli joko paska duunissaan (tai paskaduunissaan) tai sitten jotain muuta)

Tosiasioihin mitenkään perustumatta niin Suomi voitaisiin ehkä liittää takaisin Ruotsiin. Siellä on otettu maahanmuuttajia aika-ajoin vastaan (jopa suomalaisia), siellä näytetään tekevän päinvastaisia linjauksia kuin mitä Sipilän leikkauslistalla on (tosin vaikuttaa, että sielläkään ei tiedetä mitä varsinaisesti leikataan).

Vaikutti, että viime vaaleissa Vasemmisto oli ainoa, joka halus ottaa velkaa työpaikkojen luomiseksi. Kaikki muut halus leikata velkaa, ja lopputulos on, että velkaa otetaan edellään, mutta leikataan työpaikoista. Ehdottaisin seuraaviksi teemoiksi talouspolitiikkaa tai sananvapautta. Otatko molemmat vastaan, vai keskitytkö jompaan kumpaan? Holistiset näkökulmat on sallittuja.

ps. pallon syöttäminen vastustajalle on luovuttamista, joten puhuminen siitä, että pallo on nyt vastustajalla on vertauskuvallisesti surkeinta mitä Suomessa on tehty kielikuvallisesti. Syy: en tunne yhtäkään vuoropohjaista pallopeliä (Final fantasyssa on kyllä yks sellainen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti